Velgen-poedercoaten-Zeeland

Velgen poedercoaten Zeeland: als fabrieksnieuw!

Zoekt u de beste bescherming voor uw velgen? En wilt u deze weer als fabrieksnieuw onder uw auto? Kies dan voor poedercoaten!

Uw velgen zijn na behandeling weer fabrieksnieuw. Dat staat niet alleen mooi, maar biedt ook de beste bescherming tegen o.a. pekel, velgenreiniger en extreme weersomstandigheden. Daarom wordt dit ook vaak gekozen bij winterbanden.

Bent u op zoek naar velgen poedercoaten in de buurt van Zeeland? Wij hebben een speciale aanpak bij De Velgfabriek en u leest alles op deze pagina!

4,7/5

Op basis van 79 Google-reviews

Poedercoaten-in-de-industrie

Poedercoaten: wat is dat?

Poedercoaten, ook wel poederlakken genoemd, is een verfproces op basis van elektrostatische lading. Dat wordt toegepast op velgen, maar ook op andere metalen in bijvoorbeeld de industrie.

We spuiten op basis van elektrostatische lading poederdeeltjes op uw velgen. Die deeltjes spuiten we met een spuitpistool. Na het aanbrengen van de poedercoating laten we uw velgen uitharden in de oven.

Dit proces zorgt voor de beste bescherming van uw velgen. Deze zijn daarmee beschermd tegen invloeden van buitenaf.

  • Slijt- en krasvast
  • Duurzame beschermlaag
  • Zonder gebruik van oplosmiddelen
  • Wordt vaak toegepast bij winterbanden

Deze methode biedt niet alleen een bescherming tegen corrosie, maar uw velgen zijn ook beter bestand tegen extreme weersomstandigheden en krassen.

Winterbanden beschermen? Dat doe je met poedercoaten!

In de wintermaanden hebben uw velgen het extra zwaar te verduren. Ze komen in aanraking met sneeuw, pekel en chemicaliën. Dat heeft grote invloed op de staat van uw velgen.

Wanneer u uw velgen blootstelt aan deze extreme omstandigheden, dan is de kans groot dat het materiaal aangetast wordt. Door de lage temperaturen en vochtigheid wordt de kans op oxidatie namelijk verhoogd. De aanwezigheid van pekel versterkt dit effect.

Als u uw velgen in de winter wilt beschermen, dan kiest u voor velgen poedercoaten in de buurt van Zeeland bij De Velgfabriek. We zorgen voor fabrieksnieuwe velgen met de beste bescherming!

Autos-in-de-sneeuw
Vast-proces-bij-Velgfabriek

Een vast proces? Zo behalen wij altijd het beste resultaat!

Bij De Velgfabriek werken we volgens een vast proces. Dat is net even anders, maar zorgt dat uw velgen weer fabrieksnieuw worden!

Wij werken volgens een aantal vaste stappen. Dat doen we bij zowel nieuwe als bestaande velgen, want dat komt de kwaliteit ten goede. We leggen onze stappen graag aan u uit.

 

Het unieke proces van De Velgfabriek:

1. Aanleveren velgen
In onze werkplaats demonteren we uw velgen. U kunt ze ook los bij ons aanleveren.

2. Reinigen
Eerst reinigen we uw velgen. Zo zijn ze geschikt om te herstellen en/of te poedercoaten.

3. Ontlakken
Om de lak van uw velgen te verwijderen, dompelen we uw velgen 72 uur onder in ons speciale ontlakbad.

4. Repareren
We herstellen eerst eventuele schades aan uw velgen.

5. Stralen
Met behulp van een zeer fijne korrel zandstralen we de laatste restjes lak van uw velgen.

6. Poedercoaten
Uw velgen worden voorzien van een nieuwe laklaag.

7. Afwerken
We werken uw velgen af met een hoogglans, semi gloss of acrylaat lak.

8. Monteren
We balanceren uw velgen en monteren ze daarna op uw auto.

 

Dit proces zorgt voor de hoogste kwaliteit velgen poedercoaten in de buurt van Zeeland. Daarom komt u naar De Velgfabriek!

Velgen poedercoaten Zeeland: kom naar De Velgfabriek!

Wij zijn specialisten. In onze werkplaats kom je alleen velgen tegen, want we doen niks anders dan dat!

In het geval van poedercoaten werken we alleen met de beste producten. Dat zorgt voor een ijzersterke bescherming van uw velgen en het hoogst haalbare resultaat. Uw velgen komen zo goed als nieuw onze werkplaats uit.

Wilt u weten hoe onze klanten het ervaren? Bekijk dan onze reviews op Google of kom langs in onze werkplaats in de buurt van Zeeland!

Velgen poedercoaten

  • Beste kwaliteit poedercoating
  • Voorkom corrosie
  • Bescherming tegen weersinvloeden
  • Resultaat is als fabrieksnieuw
  • Ook toepasbaar voor nieuwe velgen

Dit zeggen onze klanten over ons

Arnout-Jan van der Meer

Arnout-Jan van der Meer

Ik heb mijn velgen laten poedercoaten in het bronsgoud. Van te voren goede informatie gekregen. De kwaliteit is top. Goed bedrijf!

Gino Post

Ongelofelijk wat deze bazen voor elkaar hebben gekregen. Ik dacht dat mijn R velgen waren afgeschreven. Deze mannen hebben letterlijk mijn velg een nieuw leven in geblazen. Top werk mannen. Hartelijk dank. Keep up the good work!

Cesar Fonseca

Cesar Fonseca

Mijn velgen waren al jaren ontzettend beschadigd en gecorrodeerd. Ik dacht dat ze niet meer te repareren waren, maar de jongens van velgenfabriek hebben ze weer als fabrieks nieuw gemaakt. Zelfs de binnenzijde van de velgen waren weer als nieuw. Hoop niet meer terug te komen maar zou nergens anders naar toe gaan met beschadigde velgen.

Uw velgen laten poedercoaten door De Velgfabriek?

Boek direct een afspraak
Porsche-velg-GTS

Ons speciale ontlakbad: dat voorkomt putjes en golven!

De snelste manier van ontlakken is zandstralen met een grove korrel. Dit kan echter putjes en golven in uw velgen veroorzaken, dus wij werken anders.

Wij maken gebruik van een speciaal ontlakbad. Dat is een alternatieve manier voor het verwijderen van de lak van uw velgen. Zo worden putjes en golven voorkomen en wordt de nieuwe laklaag volledig effen.

Om ook de laatste restjes lak te verwijderen, maken we gebruik van stralen met een zeer fijne korrel. Dat is precisiewerk, maar levert een glad resultaat op. Daarna gaan we aan de slag met het poedercoaten.

Velgen poedercoaten Zeeland: hoe lang zijn we bezig?

In de meeste gevallen leveren we uw velgen binnen vijf dagen als fabrieksnieuw weer af.

Het grootste deel van de tijd brengen uw velgen door in ons speciale ontlakbad. Dat duurt iets langer dan zandstralen, maar levert wel een beter resultaat op. Daarna gaan we aan de slag met het poedercoaten en uitharden in de oven.

Heeft uw velg een beschadiging? Dan zullen we deze altijd eerst herstellen, want dat zorgt dat uw velgen weer zo goed als nieuw worden.

Ook uw velgen laten poedercoaten in de buurt van Zeeland? Maak een afspraak via +31 (0)85 2006 916 of kom langs in onze werkplaats te Heinenoord.

Velgen-monteren-door-Velgfabriek
Velg-van-Ferrari

Welke soorten velgen kunt u bij ons laten poedercoaten?

U kunt bij ons zowel stalen als lichtmetalen velgen laten poedercoaten. We doen dit beide op dezelfde manier.

Een stalen velg is robuust en wordt vaak toegepast bij winterbanden. Dat is mede dankzij de lagere prijs.

Voor het uiterlijk kies je echter een lichtmetalen velg. Deze is iets duurder, maar staat wel veel mooier. Ook dit type wordt toegepast bij winterbanden.

Wat zijn de kosten voor velgen poedercoaten?

Dit is afhankelijk van het type velg en eventuele schades.

U ontvangt bij ons daarom een prijs op maat. Bij ons hoeft u maar één keer langs om uw velgen weer zo goed als nieuw te maken. We nodigen u daarom van harte uit bij ons in de werkplaats.

Benieuwd naar de kosten voor velgen poedercoaten in de buurt van Zeeland? Neem contact met ons op per telefoon, e-mail of kom langs in Heinenoord!

Zwarte-velg-BMW-M
Autodealer-in-Nederland

Bent u een zakelijke klanten voor velgen poedercoaten Zeeland?

Wij werken veel voor zakelijke klanten uit Zeeland.

Bent u de eigenaar van een schadeherstelbedrijf, autodealer, leasemaatschappij of garage? Dan kunt u ook bij ons terecht voor poedercoaten!

Voor onze zakelijke klanten gelden speciale tarieven. Ook bieden wij een haal- en brengservice in een straal van 25 km rondom onze werkplaats in Heinenoord.

Wilt u weten wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact op via +31 (0)85 2006 916, stuur een e-mail naar info@develgfabriek.nl of vraag online een offerte aan.

Ook uw velgen door ons laten poedercoaten?

Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor het poedercoaten van uw velgen in de buurt van Zeeland? Vul dan het formulier in!

U kunt ons ook bereiken per e-mail of telefoon.

Tel: +31 (0)85 2006 916

E-mail: info@develgfabriek.nl

Offerte aanvragen