velgen polijsten

velgen polijsten

Als uw velgen door slijtage, corrosie of andere schade hun oorspronkelijke glans hebben verloren, kan het polijsten van velgen een uitstekende oplossing zijn om ze weer als nieuw te laten ogen. Bij De Velgfabriek zijn we experts in het polijsten van velgen, waarbij we geavanceerde technieken en materialen inzetten om uw velgen weer in optimale staat te herstellen.

Het is belangrijk om te benadrukken dat moderne velgen vanwege hun specifieke materialen en afwerking vaak alleen met CNC-technieken afgewerkt kunnen worden. CNC-afdraaien is een precisietechniek waarbij het oppervlak van de velg machinaal wordt bewerkt tot het een perfect gladde afwerking heeft, waardoor de velg er weer uitstekend uitziet. Bij De Velgfabriek passen we deze technologie toe om de hoogste kwaliteit en afwerking te garanderen voor uw moderne velgen.

4,7/5

Op basis van 79 Google-reviews

velgen polijsten en laten poedercoaten

Wat is velgen polijsten?

Velgen polijsten is een methode waarbij we een intensieve behandeling toepassen om de buitenste laag van uw velgen te vernieuwen. Deze laag kan bedekt zijn met oude verf, roest, vuil, en andere onzuiverheden die niet alleen het uiterlijk maar ook de kwaliteit van uw velgen negatief beïnvloeden. Deze procedure, soms ook wel zandstralen genoemd, verwijdert effectief al deze ongewenste elementen, waardoor uw velgen weer hun oorspronkelijke glans en uitstraling terugkrijgen.

Heeft u een moderne auto? Dan gaan wij de velgen CNC afdraaien. En zo kunnen wij o.a. stoeprandschade herstellen.

Vervolgens heeft u ook de keuze uit velgen spuiten en velgen poedercoaten.

Waarom velgen polijsten of CNC afdraaien?

Velgen polijsten of CNC afdraaien biedt meerdere voordelen voor het onderhoud en de esthetiek van uw voertuig. Hier zijn enkele redenen waarom deze procedures waardevol zijn:

  • Herstel van uiterlijk: Zowel polijsten als CNC afdraaien verwijderen krassen, oxidatie, en andere oppervlakdefecten van de velgen. Dit herstelt de oorspronkelijke glans en verbetert de algehele uitstraling van uw voertuig.
  • Verhoging van waarde: Goed onderhouden en glanzende velgen kunnen de marktwaarde van uw voertuig verhogen, vooral als u van plan bent om het te verkopen. Een voertuig met onberispelijke velgen maakt altijd een betere indruk.
  • Bescherming tegen corrosie: Polijsten en CNC afdraaien kunnen helpen bij het verwijderen van corrosie en voorkomen dat het zich in de toekomst opnieuw vormt. Dit verlengt de levensduur van uw velgen en voorkomt kostbare vervangingen.
  • Verbeterde veiligheid: Beschadigde of gecorrodeerde velgen kunnen de rijprestaties negatief beïnvloeden en zelfs leiden tot rijveiligheidsrisico’s. Door uw velgen te onderhouden, zorgt u ervoor dat ze in optimale conditie zijn, wat de veiligheid ten goede komt.
  • Aangepaste afwerking: CNC afdraaien biedt de mogelijkheid om een unieke afwerking te creëren die niet met standaard polijsttechnieken kan worden bereikt. Dit maakt het mogelijk om een gepersonaliseerde look te geven aan uw velgen die aansluit bij uw smaak of de stijl van uw voertuig.
velgen polijsten of CNC afdraaien
velgen stralen, velgen polijsten en daarna spuiten of poedercoaten

Ons velgen polijsten en CNC afdraaien proces:

Bij De Velgfabriek hanteren we een zorgvuldig proces voor het herstellen van uw velgen:

1. Aanleveren van uw velgen
U levert uw velgen aan bij onze showroom. Of u laat uw auto bij ons achter, dan zorgen wij voor de demontage van uw velgen.

2. Grondig reinigen
Uw velgen worden eerst grondig gereinigd. Zo zijn ze geschikt om te repareren, poedercoaten of lakken.

3. Schade bepalen
Na het reinigen bepalen wij de schade. Deze is nu goed zichtbaar en zo zien wij niks over het hoofd.

4. Ontlakken van de velg
Als u voor poedercoaten kiest, zorgen wij eerst dat de oude lak verwijderd wordt. Dat doen wij door uw velgen 72 onder te dompelen in een ontlakbad.

5. Repareren van schade
Is de velg gereinigd en de lak verwijderd? Dan kunnen wij de schade aan de velg repareren.

6. Aanbrengen van lak of poedercoating
Na het repareren van de schade, wordt de poedercoating of laklaag op uw velgen aangebracht.

7. Afwerking van de velg
Met een hoogglans, semi gloss of matte acrylaat lak wordt de velg afgewerkt.

8. Velgen monteren
Pas als alles perfect is, monteren wij de velgen weer op uw auto. Deze worden gebalanceerd om trillingen te voorkomen.

Velgen laten polijsten, CNC-afdraaien, spuiten of poedercoaten?

Maak direct een afspraak

Waarom kiezen voor De Velgfabriek?

Bij De Velgfabriek zijn we gespecialiseerd in het transformeren van velgen naar hun oorspronkelijke glorie. Ons team van vakmensen heeft jarenlange ervaring in het behandelen van diverse velgen, ongeacht hun staat of merk.

We streven altijd naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid. Onze expertise, toewijding en geavanceerde technieken maken ons de ideale keuze om uw velgen te laten polijsten of te CNC afdraaien.

Zo ziet CNC afdraaien van een velg eruit

Dit zeggen onze klanten over ons:

Moritz Vennik

Mees Hordijk

Top service! Velgen van mijn A-Klasse laten doen, zoals beloofd zien ze er weer als nieuw uit, zeker voor herhaling vatbaar.

ReinierW

Bedankt voor de professionele & vlotte afhandeling van de reparatie van mijn golf 7 GTI velgen. Ik was van mening dat de velgen niet meer te redden waren, maar door jullie vakkundig herstel zien de velgen er weer als nieuw uit.

Chantal Noël

Super service, vriendelijke mensen nemen echt de tijd voor je vragen, goede prijs en probleem verholpen

Range-Rover-Velgen-voor
Range-Rover-velgen-na
Alfa-Romeo-voor
Alfa-Romeo-na
Fiat-500-Abarth-voor
Fiat-500-abarth-na
Range-Rover-Velgen-voor
Range-Rover-velgen-na
Alfa-Romeo-voor
Alfa-Romeo-na
Fiat-500-Abarth-voor
Fiat-500-abarth-na
Zakelijke-klanten-bij-de-velgfabriek-995x1024-2

Zakelijke klanten ook welkom bij De Velgfabriek!

Ook als zakelijke klant kunt u bij De Velgfabriek terecht voor velgen reparatie. Profiteer van onze scherpe tarieven en haal- en brengservice.

Wij werken samen met autodealers, schadeherstelbedrijven, lokale garages en leasebedrijven. Neem contact op voor meer informatie over onze diensten voor zakelijke klanten.

Wilt u hier meer over weten? Bel ons dan direct op +31 (0)85 2006 916.

Velgen laten herstellen door De Velgfabriek?

Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor het laten polijsten of CNC afdraaien van uw velgen? Vul dan het formulier in!

U kunt ons ook bereiken per e-mail of telefoon.

Tel: +31 (0)85 2006 916

E-mail: info@develgfabriek.nl

Offerte aanvragen