velgen stralen / velgen zandstralen

Velgen stralen

Wanneer uw velgen hun glans hebben verloren door slijtage, corrosie of andere vormen van schade, kan velgen stralen een effectieve manier zijn om ze nieuw leven in te blazen. Bij De Velgfabriek zijn we gespecialiseerd in het stralen van velgen, waarbij we gebruik maken van geavanceerde technieken en materialen om uw velgen weer in topconditie te brengen.

4,7/5

Op basis van 79 Google-reviews

velgen stralen en spuiten

Wat is Velgen Stralen?

Velgen stralen is een proces waarbij we een krachtige straalmethode gebruiken om de buitenste laag van uw velgen te verwijderen. Deze buitenste laag kan bestaan uit oude lak, roest, vuil en andere onzuiverheden die de uitstraling en kwaliteit van uw velgen aantasten. Dit proces wordt soms ook wel zandstralen genoemd.

Vervolgens heeft u ook de keuze uit velgen spuiten en velgen poedercoaten.

Waarom Velgen Stralen?

Velgen stralen heeft verschillende voordelen:

  • Verwijderen van oude lak: Door de buitenste laag van uw velgen te verwijderen, worden oude verfresten, roest en corrosie geëlimineerd. Dit resulteert in een schone, gladde oppervlakte waarop nieuwe afwerklagen beter kunnen hechten.

 

  • Voorbereiding voor de nieuw afwerking: Velgen zandstralen is een essentiële stap voordat nieuwe lak of poedercoating wordt aangebracht. Hierdoor zal de nieuwe afwerking duurzamer zijn en langer meegaan.

 

  • Herstellen van beschadigingen: Soms kunnen velgen kleine beschadigingen en deukjes hebben die de algehele structuur aantasten. Velgen stralen kan helpen deze oneffenheden te egaliseren voor een gelijkmatige afwerking.
velgen stralen en poedercoaten
velg zandstralen proces

Ons velgen zandstralen proces:

Bij De Velgfabriek hanteren we een zorgvuldig proces voor het zandstralen van uw velgen:

1. Inspectie en voorbereiding

Voordat we beginnen met het stralen, inspecteren we uw velgen grondig om de beste aanpak te bepalen. We verwijderen ook de banden om volledige toegang tot de velgen te krijgen.

2. Velgen stralen

We gebruiken geavanceerde straalmachines en materialen om de buitenste laag van uw velgen te verwijderen. Dit proces is nauwkeurig en zorgt voor een gelijkmatige verwijdering van onzuiverheden.

3. Reiniging

Na het stralen reinigen we uw velgen grondig om alle resterende straalmiddelen en deeltjes te verwijderen. Dit is een essentiële stap om een goede hechting van de nieuwe afwerklagen te garanderen.

4. Nieuwe afwerking

Nadat de velgen zijn gestraald en gereinigd, kunnen we nieuwe afwerklagen aanbrengen volgens uw wensen. Dit kan het aanbrengen van een nieuwe laklaag of poedercoating omvatten.

5. Balanceren + monteren

Nadat we de banden om uw fabrieksnieuwe velgen hebben gemonteerd gaan we de banden balanceren. Zo slijten uw banden minder snel en krijgt u geen trillingen tijdens het auto rijden. Vervolgens monteren we de wielen weer op uw auto en kunt u weer veilig op pad met uw ‘nieuwe’ velgen.

Heeft u een vraag over ons proces? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ook uw velgen laten zandstralen en opknappen De Velgfabriek?

Maak direct een afspraak

Waarom kiezen voor De Velgfabriek?

Bij De Velgfabriek zijn we gespecialiseerd in het transformeren van velgen naar hun oorspronkelijke glorie. Ons team van vakmensen heeft jarenlange ervaring in het behandelen van diverse velgen, ongeacht hun staat of merk.

We streven altijd naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid. Onze expertise, toewijding en geavanceerde technieken maken ons de ideale keuze voor uw velgen stralen project.

velgen stralen, spuiten en monteren op de auto

Dit zeggen onze klanten over ons:

Moritz Vennik

Mees Hordijk

Top service! Velgen van mijn A-Klasse laten doen, zoals beloofd zien ze er weer als nieuw uit, zeker voor herhaling vatbaar.

ReinierW

Bedankt voor de professionele & vlotte afhandeling van de reparatie van mijn golf 7 GTI velgen. Ik was van mening dat de velgen niet meer te redden waren, maar door jullie vakkundig herstel zien de velgen er weer als nieuw uit.

Chantal Noël

Super service, vriendelijke mensen nemen echt de tijd voor je vragen, goede prijs en probleem verholpen

Range-Rover-Velgen-voor
Range-Rover-velgen-na
Alfa-Romeo-voor
Alfa-Romeo-na
Fiat-500-Abarth-voor
Fiat-500-abarth-na
Range-Rover-Velgen-voor
Range-Rover-velgen-na
Alfa-Romeo-voor
Alfa-Romeo-na
Fiat-500-Abarth-voor
Fiat-500-abarth-na
velg stralen en peodercoaten eind resultaat

Zakelijke klanten ook welkom bij De Velgfabriek!

Ook als zakelijke klant kunt u bij De Velgfabriek terecht voor velgen reparatie. Profiteer van onze scherpe tarieven en haal- en brengservice.

Wij werken samen met autodealers, schadeherstelbedrijven, lokale garages en leasebedrijven. Neem contact op voor meer informatie over onze diensten voor zakelijke klanten.

Wilt u hier meer over weten? Bel ons dan direct op +31 (0)85 2006 916.

Velgen stralen door De Velgfabriek?

Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor het laten stralen van uw velgen? Vul dan het formulier in!

U kunt ons ook bereiken per e-mail of telefoon.

Tel: +31 (0)85 2006 916

E-mail: info@develgfabriek.nl

Offerte aanvragen