stoeprandschade herstellen

Stoeprandschade herstellen? Wij maken uw velg weer als nieuw

Velgen en stoepranden…dat zijn geen vrienden!

Een kras op uw velgen wordt meestal veroorzaakt door een stoeprand. Bij het in- of uitparkeren draait u iets te krap langs deze rand en een kras is het gevolg. Dit is een lelijk gezicht en wilt u dus zo snel mogelijk laten herstellen.

De Velgfabriek is gespecialiseerd in stoeprandschade herstellen. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken om uw velgen weer als nieuw te maken. Benieuwd hoe wij dit doen? Lees dan verder!

4,7/5

Op basis van 79 Google-reviews

Stoeprandschade-herstellen-schuren

#1 - Stoeprandschade aan velgen

Zit er een kras op uw velg? Dan is de kans groot dat deze ontstaan is door het raken van een stoeprand.

In onze werkplaats zien wij dagelijks stoeprandschade. Dit is de meest voorkomende schade aan velgen. Deze schade ontstaat als u te dicht langs de stoeprand rijdt. Dat is meestal het geval bij in- of uitparkeren.

Een kras op uw velg is een lelijk gezicht. U beschadigt de toplaag, maar het kan ook zijn dat de kras dieper is. Dan is ook het materiaal onder de lak beschadigd en kan uw velg dus ook gaan verkleuren of oxideren.

Stoeprandschade herstellen is ons specialisme. Door het gebruik van de nieuwste technieken maken wij uw velgen weer als nieuw!

Een goede voorbereiding, daarna gaan wij pas over tot stoeprandschade herstellen

De eerste stap is het onderzoeken van de schade. Is het alleen de laklaag of is de kras dieper? Stoeprandschade herstellen vraagt om een goede voorbereiding.

Iedere schade is anders. Daarom bekijken wij eerst hoe ernstig uw velg beschadigd is geraakt. Is het alleen de laklaag, dan kan spuiten al voldoende zijn om uw velg weer zo goed als nieuw te maken. Dat is bij een diepe kras niet het geval.

Een diepe kras vraagt om een andere aanpak. Dan zorgen wij dat ook het materiaal onder de laklaag wordt hersteld. Deze schade wordt vakkundig hersteld en daarna brengen wij de nieuwe laklaag aan. Dat kan spuiten zijn, maar ook voor poedercoaten kunt u bij ons terecht.

En is uw velg voorzien van een ‘diamond cut finish’ met twee kleuren? Dan gebruiken wij onze CNC machine.

velgen met stoeprandschade die we van a tot z gaan herstellen

Stoeprandschade herstellen door een professional?

Maak direct een afspraak
de stoeprandschade herstellen door onder andere de velg cnc te draaien

CNC: Stoeprandschade herstellen tot op 0,01 mm

Als uw velgen zijn voorzien van een ‘diamond cut finish’ met twee kleuren, dan maken we gebruik van een onze CNC machine.

Onze CNC machine kan stoeprandschade tot op 0,01 mm herstellen. We starten met het inmeten van uw velgen. Als de schade is ‘gelezen’ gaat de machine van start met het afdraaien van uw velgen.

Na het afdraaien is de schade onzichtbaar. Uw velgen worden afgewerkt met een hoogglans, semi gloss of acrylaat lak.

Volkswagen-voor
Volkswagen-na
Mercedes-voor
Mercedes-na
Lamborghini-voor
Lamborghini-na
Volkswagen-voor
Volkswagen-na
Mercedes-voor
Mercedes-na
Lamborghini-voor
Lamborghini-na
stoeprandschade hersteld en de velg weer opnieuw richten

Richten: terug in de oorspronkelijke vorm

Een vervormde of gedeukte velg herstellen wij met richten. Zo brengen we de velg terug in de oorspronkelijke vorm.

Als u de stoeprand hard raakt, kan uw velg ook vervormen of indeuken. Dat lijkt een kleine afwijking, maar heeft grote gevolgen. Onderdelen slijten onevenredig en het kan zelfs voor gevaarlijke situaties zorgen.

Stoeprandschade herstellen bij een vervorming gaat met een hydraulische pers. Deze drukt de velg met uiterste precisie weer in zijn originele vorm.

Daarna kunnen we de velg opnieuw of deels spuiten of poedercoaten.

Gespoten-velg

Spuiten: in een nieuwe of de originele kleur

Is alleen de laklaag van uw velg beschadigd? Dan maken wij gebruik van spuiten om deze schade te herstellen.

Het spuiten van uw velgen kan in iedere kleur. Wij kunnen kleuren mengen en zelfs de originele kleur van uw velgen aanbrengen. Zo kunt u alleen uw beschadigde velg laten herstellen en bespaart u op de kosten.

Ook een gespoten velg wordt bij ons afgewerkt met een hoogglans, semi gloss of acrylaat lak.

Poedercoaten: beste bescherming

De meest robuuste bescherming is poedercoaten. Dit zorgt dat uw velgen zijn beschermd tegen alle weersomstandigheden.

Poedercoaten beschermt uw velgen tegen extreme weersomstandigheden. Denk bijvoorbeeld aan sneeuw, maar ook hagel en vorst. Daarom wordt dit vaak gekozen bij velgen met winterbanden.

Wij maken gebruik van een speciaal ontlakbad. In dit bad krijgt uw velg 72 uur de tijd om de laklaag los te laten. Dit voorkomt de vorming van putjes die ontstaan bij het gebruik van een grove korrel zandstralen.

Het eindresultaat van deze methode is zo goed als nieuw. Uw velgen worden weer als fabrieksnieuw gemonteerd!

poedercoating er af halen en daarna kunnen we de stoeprandschade herstellen en de velg richten

Dit zeggen onze klanten over ons:

LoekKlaare

Loek Klaare

Jong bedrijf dat je begrijpt hoe vervelend het is dat je weer zo’n stoeprand hebt geraakt tijdens het inparkeren. Ik wist niet wat ik zag toen ik mijn velgen weer kwam halen. Ze hebben geïnvesteerd in de laatste techniek en groeien heel snel. Ik ga nooit meer ergens anders heen als ik nog een keer een verstoring heb. Goedkoop snel en vooral vakkundig !!!!!!!

ErikMather

Erik Mather

Bijna alle reviews zijn hetzelfde en dat is volledig terecht. Perfect resultaat verkregen door super enthousiaste en vriendelijke medewerkers. Mijn dank is groot. Zie ook de foto’s!

GinoPost

Gino Post

Ongelofelijk wat deze bazen voor elkaar hebben gekregen. Ik dacht dat mijn R velgen waren afgeschreven. Deze mannen hebben letterlijk mijn velg een nieuw leven in geblazen. Top werk mannen. Hartelijk dank. Keep up the good work!

De-Velgfabriek-stoeprandschade-herstellen

De Velgfabriek: gespecialiseerd in stoeprandschade herstellen

Velgen, dat is waar wij goed in zijn. Daarom treft u in onze werkplaats alleen velgen en geen andere vormen van autoschadeherstel.

Bij De Velgfabriek zijn we gespecialiseerd in velgen. We zijn dagelijks bezig met het herstellen van beschadigde velgen, maar zorgen ook dat uw nieuwe velgen worden voorzien van een nieuwe lak of poedercoating. Dat doen we met de beste producten en de nieuwste technieken.

Daarom komen er niet alleen particulieren, maar ook bedrijven naar ons. Wij werken samen met diverse dealerbedrijven, leasemaatschappijen en schadebedrijven.

Ook u bent van harte welkom in onze werkplaats te Heinenoord. Neem contact met ons op via +31 (0)85 2006 916 of rij bij ons langs!

Wat zijn de kosten?

Iedere velg en schade is anders. Daarom ontvangt u bij ons een prijs op maat.

In het geval van stoeprandschade herstellen willen wij graag eerst de schade beoordelen om een eerlijke prijs te bepalen. Soms is de schade eenvoudig te herstellen en zijn de kosten dus ook lager.

Is er een flinke beschadiging? Dan kan het zijn dat ook het materiaal onder de laklaag is aangetast. Wij zorgen altijd dat u in één keer van de schade af bent!

Wilt u een indicatie van de kosten ontvangen? Stuur dan een e-mail naar info@develgfabriek.nl of vul het formulier onderaan deze pagina in.

stoeprandschade herstellen van deze velg
stoeprandschade hersteld en staat nu in het rek om de band erop te laten monteren

Hoe lang duurt de stoeprandschade herstellen?

In de meeste gevallen zo’n twee tot drie dagen.

De ernst van de schade is bepalend voor de daadwerkelijke duur. Net als de gekozen techniek, want bij poedercoaten duurt alleen het ontlakbad al 72 uur.

Als u wilt weten hoe snel wij uw velgen kunnen repareren, dan kunt u contact met ons opnemen via +31 (0)85 2006 916.

Ook voor zakelijke klanten: stoeprandschade herstellen

Bent u een zakelijke klant? Dan maken wij voor u een scherpe prijs!

Speciaal voor dealerbedrijven, schadeherstelbedrijven en leasemaatschappijen zijn er scherpere tarieven. Daarnaast bieden wij ook een haal- en brengservice in een straal van 25 km rondom onze werkplaats in Heinenoord.

Wilt u meer weten? Bel ons dan op +31 (0)85 2006 916.

stoeprandschade herstellen voor zakelijke klanten als autobedrijven en leasemaatschappijen

Wilt u ook uw stoeprandschade laten herstellen?

Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor stoeprandschade herstellen? Vul dan het formulier in!

U kunt ons ook bereiken per e-mail of telefoon.

Tel: +31 (0)85 2006 916

E-mail: info@develgfabriek.nl

Offerte aanvragen