Velgen-poedercoaten-Den-Haag-header

Velgen poedercoaten Den Haag: De Velgfabriek

Wilt u uw velgen weer als fabrieksnieuw? En gelijk voorzien van de beste bescherming? Dan kiest u voor poedercoaten!

Uw velgen rollen als fabrieksnieuw uit onze werkplaats. Ze zijn direct beschermd tegen o.a. extreme weersomstandigheden, pekel en velgenreiniger. Daarom wordt dit ook vaak gekozen voor de velgen van winterbanden.

Zoekt u naar velgen poedercoaten in de buurt van Den Haag? Lees dan alles over onze speciale aanpak bij De Velgfabriek. Zo krijgt u de hoogste kwaliteit!

4,7/5

Op basis van 79 Google-reviews

Onderdeel-metaal-poedercoating

Wat is poedercoaten?

Poedercoaten is een techniek om uw velgen te kleuren. Dat gebeurt op basis van elektrostatische lading en poederdeeltjes.

In de wereld van metaal wordt deze methode veel toegepast, want het biedt de beste bescherming van uw materiaal. Daarom is dit ook geschikt voor uw velgen. We beschermen deze tegen invloeden van buitenaf.

Op basis van elektrostatische lading worden poederdeeltjes aangebracht op uw velgen. Dat doen we met behulp van een spuitpistool. Daarna wordt deze laag uitgehard in de oven en zijn uw velgen maximaal beschermd.

  • Kras- en slijtvast
  • Een duurzame manier van beschermen
  • Geen gebruik van oplosmiddelen
  • Zeer geschikt voor winterbanden

U voorkomt met deze methode niet alleen corrosie, want uw velgen zijn ook beter beschermd tegen krassen en extreme weersomstandigheden.

De beste bescherming voor uw winterbanden? Kies voor poedercoaten!

Sneeuw, pekel en chemicaliën hebben grote invloed op uw velgen. Daarom kiezen veel mensen voor poedercoaten bij de velgen van hun winterbanden.

Als uw velgen worden blootgesteld aan extreme weersomstandigheden, dan heeft dat invloed op het materiaal. Lage temperaturen en vochtigheid verhogen de kans op oxidatie. Dat wordt nog eens versterkt door pekel op de weg.

Daarom kiest u voor velgen poedercoaten in de buurt van Den Haag om uw velgen maximaal te beschermen. Zo blijven uw velgen niet alleen langer mooi om te zien, maar ook veilig om mee te rijden!

Auto-in-de-sneeuw
Balanceren-van-velg-Velgfabriek

Velgen poedercoaten? Zo gaan wij te werk bij De Velgfabriek!

Om uw velgen weer fabrieksnieuw te maken, hebben wij een speciaal proces ontwikkeld. Dit maakt velgen poedercoaten bij De Velgfabriek zo bijzonder!

We hanteren dit proces bij zowel nieuwe als beschadigde velgen. Is uw velg beschadigd? Dan zullen we deze eerste herstellen. Na het herstel gaan we aan de slag met de onderstaande stappen.

 

Dit is ons proces in stappen:

1. Aanleveren van uw velgen
We demonteren de velgen van uw auto of u levert uw velgen los aan.

2. Schoonmaken
We maken uw velgen eerst schoon. Zo zijn ze geschikt om hersteld en/of behandeld te worden.

3. Ontlakken
Uw velgen worden 72 uur ondergedompeld in ons speciale ontlakbad, zo laat de lak van uw velgen los.

4. Repareren
Uw beschadigde velg wordt eerst gerepareerd voordat we aan de slag gaan met poedercoaten.

5. Stralen
We maken gebruik van een zeer fijne zandstraal om de laatste resten lak van uw velg te verwijderen.

6. Poedercoaten
Uw velgen worden met poedercoaten voorzien van de originele of een nieuwe kleur.

7. Afwerken
Uw velg wordt afgewerkt met een hoogglans, semi gloss of acrylaat lak.

8. Monteren
We balanceren uw velgen en monteren deze weer op uw auto.

 

Dankzij dit vast proces geniet u van de hoogste kwaliteit velgen poedercoaten in de buurt van Den Haag. Dat is De Velgfabriek!

De Velgfabriek: voor velgen poedercoaten in de buurt van Den Haag

Onze missie? Uw velgen herstellen naar een fabrieksnieuw resultaat en voorzien van de beste bescherming!

Wij staan bekend om onze hoge kwaliteit poedercoaten. Dat komt omdat wij werken met de nieuwste technieken en beste materialen. Ook het proces van poedercoaten kent bij ons een speciale aanpak.

Wilt u uzelf overtuigen? Lees dan onze reviews op Google, bekijk de afbeelding of kom langs in onze werkplaats in de buurt van Den Haag!

Velgen poedercoaten

  • Sterkste kwaliteit poedercoating
  • Voorkomt corrosie
  • Beschermt tegen extreme weersomstandigheden
  • Velgen als fabrieksnieuw
  • Ook voor nieuwe velgen

Dit zeggen onze klanten over ons

Arnout-Jan van der Meer

Arnout-Jan van der Meer

Ik heb mijn velgen laten poedercoaten in het bronsgoud. Van te voren goede informatie gekregen. De kwaliteit is top. Goed bedrijf!

Gino Post

Ongelofelijk wat deze bazen voor elkaar hebben gekregen. Ik dacht dat mijn R velgen waren afgeschreven. Deze mannen hebben letterlijk mijn velg een nieuw leven in geblazen. Top werk mannen. Hartelijk dank. Keep up the good work!

Cesar Fonseca

Cesar Fonseca

Mijn velgen waren al jaren ontzettend beschadigd en gecorrodeerd. Ik dacht dat ze niet meer te repareren waren, maar de jongens van velgenfabriek hebben ze weer als fabrieks nieuw gemaakt. Zelfs de binnenzijde van de velgen waren weer als nieuw. Hoop niet meer terug te komen maar zou nergens anders naar toe gaan met beschadigde velgen.

Uw velgen laten poedercoaten door professionals?

Boek direct een afspraak
Velg-VW-met-poedercoating

Putjes of golven? Niet dankzij ons speciale ontlakbad!

De standaard manier van ontlakken is zandstralen. Dat is de snelste methode, maar zorgt ook voor putjes en golven in uw velgen.

Bij De Velgfabriek maken we gebruik van een speciaal ontlakbad. We dompelen uw velgen 72 uur onder in een vloeistof om deze te ontdoen van hun lak. Dat voorkomt de vorming van putjes en golven.

U ziet dit niet direct tijdens het ontlakken, maar wel tijdens het aanbrengen van de poedercoating. Dan ontstaat er een oneffen laag en vormt de nieuwe lak dus niet één geheel.

We stralen uw velgen met een zeer fijne korrel na het ontlakbad. Dat verwijdert ook de laatste restjes lak en zorgt dat deze geschikt zijn om aan de slag te gaan met poedercoaten.

Velgen poedercoaten Den Haag: hoe lang duurt het?

Het poedercoaten van uw velgen duurt ongeveer vijf werkdagen.

De eerste 72 uur dompelen we uw velgen onder in ons speciale ontlakbad. Dit kost de meeste tijd, maar zorgt dus wel voor het beste resultaat. Daarna is het een kwestie van poedercoaten en uitharden in de oven.

Is uw velg beschadigd? Dan gaan we eerste aan de slag met het herstellen van deze schade. Dat zorgt dat uw velgen weer zo goed als nieuw worden.

Wilt u uw velgen poedercoaten in de buurt van Den Haag? Neem dan contact met ons op via +31 (0)85 2006 916 of kom langs in onze werkplaats.

Velgen-monteren-Velgfabriek
Lamborghini-velg-oranje

Welke velgen zijn geschikt om te laten poedercoaten?

Zowel stalen als lichtmetalen velgen zijn geschikt om te laten poedercoaten.

Stalen velgen zijn robuust. Deze worden vaak gekozen als velgen voor een set winterbanden. Ook omdat de prijs laag is.

Lichtmetalen velgen zijn mooier, maar ook duurder. Die worden gekozen om het uiterlijk van een auto te verbeteren. Ook met winterbanden.

Wat kost velgen poedercoaten?

De kosten zijn afhankelijk van het type velg en schades.

We maken bij De Velgfabriek een prijs voor u op maat. Dankzij onze hoge kwaliteitseisen bent u bij ons in één keer van uw schade af en rollen uw velgen weer als fabrieksnieuw uit onze werkplaats.

U kunt de prijs voor velgen poedercoaten in de buurt van Den Haag bij ons opvragen per telefoon, e-mail of in onze werkplaats.

SRT-velg
Zakelijke-klant-verschillende-velgen

Velgen poedercoaten Den Haag: ook voor zakelijke klanten!

U bent eigenaar van een dealer, garagebedrijf, leasemaatschappij of herstelbedrijf? Ook dan kunt u terecht voor poedercoaten bij De Velgfabriek!

We bieden u niet alleen een scherper tarief, maar ook een haal- en brengservice binnen een straal van 25 km vanaf Heinenoord.

Wilt u hier meer over weten? Bel ons dan direct op +31 (0)85 2006 916, stuur een e-mail naar info@develgfabriek.nl of vraag een offerte aan.

Ook uw velgen laten poedercoaten?

Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor het poedercoaten van uw velgen in de buurt van Den Haag? Vul dan het formulier in!

U kunt ons ook bereiken per e-mail of telefoon.

Tel: +31 (0)85 2006 916

E-mail: info@develgfabriek.nl

Offerte aanvragen