Porsche_velg_header

Beschadigde velgen herstellen? De Velgfabriek!

Velgen herstellen is wat we doen. Dag in, dag uit. Daarom mogen we ons bij De Velgfabriek specialisten noemen.

Bij De Velgfabriek zijn we dagelijks bezig met velgen. We voorzien nieuwe velgen van een poedercoating, maar herstellen ook beschadigde velgen. Die herstellen we tot ze weer zo goed als nieuw zijn.

Heeft u een beschadigde velg die u vakkundig wilt laten herstellen? Kies dan voor de professionals van De Velgfabriek in Heinenoord!

4,7/5

Op basis van 79 Google-reviews

Velgen_herstellen_door_Velgfabriek

Schade aan uw velgen. En nu?

Heeft u per ongeluk uw velgen beschadigd? Geen zorgen, wij kunnen dit vakkundig voor u herstellen!

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zeker met uw velgen, want dit materiaal is gevoelig voor krassen en deuken. Dat kan al gebeuren bij het raken van de stoeprand tijdens het in- of uitparkeren van uw auto.

Ook bij het te hard raken van een drempel kunt u uw velgen beschadigen. In dat geval levert het geen kras, maar een deuk op. Dit voelt u tijdens het rijden doordat het stuur of iets anders in de auto trilt.

In het geval van een schade is het belangrijk om deze snel te laten herstellen. Dat voorkomt onevenredige slijtage van onderdelen of het beschadigen van uw banden.

Welke velgen kunnen wij herstellen?

In principe kunnen we alle soorten velgen herstellen. Is de schade niet meer door ons te herstellen? Dan zullen we dit ook eerlijk aangeven.

Stalen velgen

De standaard is een stalen velg. Deze zwarte velg is opgebouwd uit de schijf en de rand. Die worden afzonderlijk geperst. Daarna worden ze gekalibreerd en aan elkaar gelast.

Dit type velg wordt gekozen door z’n gunstige prijs en bestendigheid. Ze zijn o.a. bestand tegen strooizout en worden dus veel gekozen bij winterbanden.

Lichtmetalen velgen

Kiest u voor het uiterlijk? Dan kies je voor een lichtmetalen velg!

Dit type velg is gemaakt uit een legering van metalen. Dat geeft de velg elasticiteit waardoor deze beter bestand is tegen vervorming. Het zorgt ook voor een effectieve afvoer van hitte van de remmen.

Bent u benieuwd of we ook uw velgen kunnen herstellen? Neem dan contact met ons op via +31 (0)85 2006 916 of kom langs in onze werkplaats.

Velgen_in_rek

Velgen herstellen door een expert?

Maak direct een afspraak

Hoe herstellen we beschadigde velgen?

Beschadigde velgen herstellen kan op diverse manieren. Dit zijn de vier manieren die we bij De Velgfabriek toepassen.

Richten

Is uw velg vervormd geraakt? Dan gebruiken we richten om de originele vorm terug te krijgen.

We laten de velg draaien om de afwijkingen te meten. Daarna drukken we met een hydraulisch pers de velg terug in de oorspronkelijke vorm.

Wilt u meer weten? Bekijk onze pagina over velgen richten.

CNC draaien

Een velg met ‘diamond cut finish’ wordt hersteld door CNC draaien.

We meten uw velgen eerst in. Daarna gaat de machine aan de slag om uw velgen te herstellen. Dat gaat tot op een nauwkeurigheid van 0,01 mm.

Spuiten

Een kleine kras in de toplaag? Dan is spuiten voldoende.

Bij het spuiten van uw velgen herstellen we schade aan de toplaag. Dit kan in de originele kleur, maar ook in een nieuwe kleur.

Wilt u meer weten? Bekijk onze pagina over velgen spuiten.

Poedercoaten

Liever een robuuste beschermlaag? Dan is poedercoaten de oplossing!

Poedercoating beschermt u uw velgen. Die coating beschermt tegen extreme weersinvloeden zoals winterse kou en neerslag. De ideale oplossing voor uw velgen voorzien van winterbanden.

Wilt u meer weten? Bekijk onze pagina over velgen poedercoaten.

In het geval van CNC draaien, spuiten en poedercoaten werken we uw velgen af met een hoogglans, semi gloss of acrylaat lak.

  • Hoogst haalbare glansgraad
  • Geen zichtbaar beitelprobleem
  • Herstel op het hoogste niveau
  • Haal- en brengservice
  • Vrijblijvend advies
  • Geholpen met een glimlach
VW_ID_voor
VW_ID_na
Lamborghini_voor
Lamborghini_na
BMW_voor
BWM_na
VW_ID_voor
VW_ID_na
Lamborghini_voor
Lamborghini_na
BMW_voor
BWM_na
De-Velgfabriek-velgen-herstellen

Herstel door professionals: de hoogste kwaliteit van herstel

Laat u uw beschadigde velgen door ons herstellen? Dan mag u de hoogste kwaliteit verwachten. Want alleen dan zijn we tevreden!

Alleen de nieuwste technieken en producten worden bij De Velgfabriek gebruikt voor het herstellen van uw velgen. Zo krijgt u van de hoogste kwaliteit. Het resultaat is dan ook zo goed als nieuw.

Kiest u voor poedercoaten? Dan kunnen wij uw velgen zelfs op het niveau van fabrieksnieuw krijgen!

Hoe lang duurt het herstellen van velgen?

In de meeste gevallen kunnen wij uw velgen binnen 27 uur herstellen.

Kiest u voor poedercoaten? Dan duurt het iets langer. Bij dit proces dompelen wij uw velgen 72 uur onder in een ontlakbad om de lak te verwijderen. Daarom duurt deze methode iets langer.

Velgen_in_rek_2
Porsche_velg

Wat kost het herstellen van velgen?

De kosten voor het herstellen van uw velgen zijn afhankelijk van het type, de grootte en het soort schade. Daarom kunt u de prijs bij ons opvragen.

Benieuwd naar onze prijzen? Bel ons op +31 (0)85 2006 916 of kom langs in onze werkplaats.

Velgen herstellen? Dat is ons specialisme!

Uw velgen laten herstellen door professionals? Kies voor de vakmannen van De Velgfabriek!

In onze werkplaats zijn we dagelijks bezig met het herstellen van velgen. Dat is het enige wat we bij De Velgfabriek doen, dus we zijn specialisten. Zo krijgt u de hoogste kwaliteit van herstel.

Dat doen we niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven. We herstellen dus ook schades aan velgen voor garages, dealers en schadebedrijven.

Velgfabriek-Barendrecht-herstellen

Dit zeggen onze klanten over ons:

Geoffrey_Martin

Geoffrey Martin

Reeds drie sets velgen (Porsche 911 turbo, BMW M-velgen, Volvo midir R-design) als nieuw retour. De ene set was wat gehavender als de ander echter allen nu wederom bij benadering zo goed als nieuw. Tot zover de diamond cut velgen, rest nog twee sets Porsche 911 gecoate velgen, welke ik eerdaags afgeef met het volste vertrouwen op wederom een z.g.a.n. resultaat. Top bedrijf!

Andy_Tintel

Andy Tintel

Donderdag de velgen gebracht en alle 4 echt beschadigd dit bedrijf is echt top en een super service. Vandaag de wielen opgehaald en gelijk onder mijn auto gezegd. 1 woord wauw en had dit totaal niet verwacht. Foto van de schade en van de gerepareerde. Echt aan te raden dit bedrijf.

Arnout-Jan_van_der_Meer

Arnout-Jan van der Meer

Ik heb mijn velgen laten poedercoaten in het bronsgoud. Van te voren goede informatie gekregen. De kwaliteit is top. Goed bedrijf!

Dealerbedrijf_velgen_herstellen

Ook voor bedrijven: velgen herstellen door De Velgfabriek

De Velgfabriek is er ook voor bedrijven. U profiteert van extra voordelen!

We werken o.a. voor (lokale) garages, dealers, schadeherstelbedrijven en autoleasemaatschappijen. Deze profiteren van onze gratis haal- en brengservice in een straal van 25 km rondom Heinenoord en scherpere tarieven.

Meer weten? Bel ons op +31 (0)85 2006 916.

Wilt u ook uw velgen laten herstellen?

Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor het herstellen van uw velgen? Vul dan het formulier in!

U kunt ons ook bereiken per e-mail of telefoon.

Tel: +31 (0)85 2006 916

E-mail: info@develgfabriek.nl

Offerte aanvragen