velgen spuiten oud-beijerland

Velgen spuiten Oud-Beijerland: voor particulieren én bedrijven

Bent u niet tevreden over de kleur van uw velgen en zoekt u een specialist voor velgen spuiten in Oud-Beijerland? Of heeft u kleine krassen op uw velgen? Geen probleem, wij staan voor u klaar!

Bij De Velgfabriek spuiten we dagelijks velgen in onze werkplaats. Dit doen we zowel met nieuwe als beschadigde velgen. We herstellen de schade en maken uw velgen weer als nieuw.

Wilt u weten waarom steeds meer particulieren en bedrijven kiezen voor velgen spuiten Oud-Beijerland bij De Velgfabriek? Lees dan verder en ontdek de voordelen van onze service!

4,7/5

Op basis van 79 Google-reviews

Velgen-met-krassen

Wij spuiten de velgen in de kleur die u wilt

Wilt u uw velgen graag in een andere kleur en bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor velgen spuiten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

De kleur van uw velgen is van groot belang voor het uiterlijk van uw auto en heeft een grote impact, net als de grootte van de velgen. Daarom spuiten wij niet alleen beschadigde velgen, maar ook nieuwe velgen in iedere gewenste kleur.

Bij nieuwe velgen gaat het vaak om een kleurverandering. Stel dat u een nieuwe auto heeft gekocht, maar de kleur van de velgen niet aansluit bij uw smaak, dan spuiten wij de velgen graag in de kleur die u wenst.

Velgen spuiten Oud-Beijerland: van beschadigde naar fabrieksnieuwe velgen!

Heeft u krassen op uw velgen en bent u op zoek naar een specialist voor velgen spuiten Oud-Beijerland? Kom dan naar ons en wij maken uw velgen weer als nieuw!

Krassen en velgen zijn helaas vaak onlosmakelijk met elkaar verbonden. Gelukkig kunnen wij door middel van spuiten uw velgen weer in topconditie brengen. Dit kan in de originele kleur, maar ook in een nieuwe kleur naar keuze.

Voordat wij beginnen met spuiten, bekijken we eerst de schade aan uw velgen. Indien de schade alleen oppervlakkig is, is spuiten voldoende om uw velgen te herstellen. Bij diepere schade zorgen wij ook voor het herstel van de onderliggende materialen.

Velgen-Audi-RS
Verschillende-soorten-velgen

Welke soorten velgen kunnen jullie spuiten?

Wij kunnen lichtmetalen en stalen spuiten. Deze velgen worden vanuit de fabriek voorzien van een laklaag en kunnen dus beide gespoten worden. Dus ook in een nieuwe kleur.

 

Lichtmetalen velgen

In onze werkplaats spuiten wij meestal lichtmetalen velgen. Dit type geeft niet alleen een mooi uiterlijk, maar ook een hoog rijcomfort. Daarom verlaten de meeste auto’s de fabriek met lichtmetalen velgen.

En qua kleur? Velgen spuiten Oud-beijerland kan dit type velg in iedere gewenste kleur spuiten!

 

Stalen velgen

Ook stalen velgen zijn voorzien van een laklaag. Dat is in de meeste gevallen zwart in combinatie met winterbanden. Dit type is niet alleen robuust, maar kent ook een lagere aanschafprijs.

Ondanks dat zwart de standaard kleur is, kan dit type velg in iedere gewenste kleur gespoten worden.

Velgen spuiten Oud-Beijerland: zo maken onze professionals uw velgen weer als nieuw

In onze werkplaats hebben onze professionals al duizenden velgen gespoten. Dat doen wij altijd volgens een vast schema, want zo kunnen wij u de hoogst mogelijke kwaliteit bieden.

Dit is ons vaste schema:

1. Aanleveren
Het demonteren van uw velgen regelen wij. U kunt ze ook los aanleveren.

2. Schoonmaken
Uw velgen worden eerst gereinigd.

3. Inspecteren
Wij inspecteren uw velgen grondig op eventuele schades.

4. Verwijderen van lak
Wij verwijderen de bestaande lak van uw velgen.

5. Repareren
In het geval van schades worden deze gerepareerd.

6. Spuiten
Door middel van velgen spuiten geven wij uw velgen de originele of een nieuwe kleur.

7. Afwerken
Uw velgen worden afgewerkt met een hoogglans, semi gloss of matte acrylaat lak.

8. Monteren
Is alles 100% in orde? Dan monteren wij uw velgen weer!

Proces-van-spuiten
velgen spuiten oud-beijerland laat je doen bij de velgfabriek

De Velgfabriek: wij zijn dé professionals van Oud-Beijerland en omgeving

Alles op het gebied van velgen: dat is De Velgfabriek in Heinenoord!

In de Hoeksche Waard zijn wij dé specialist op het gebied van velgen. Dat doen wij van spuiten tot aan schadeherstel. Als het maar velgen zijn, want dat is het enige wat u aantreft in onze werkplaats.

Wij staan bekend om onze hoge kwaliteit werk. Dat kunt u zelf ervaren, maar ook eerst lezen in onze onafhankelijke reviews op Google.

Dankzij onze goede naam werken wij ook veel voor bedrijven. Denk aan garages, maar ook leasebedrijven en schadeherstelbedrijven.

Ook uw velgen laten spuiten in de buurt van Oud-Beijerland?

Maak direct een afspraak

Hoe snel kunnen jullie de velgen spuiten?

Binnen 24 tot 72 uur.

Als uw velgen onbeschadigd zijn, dan zijn wij het snelst. In dat geval verwijderen we de bestaande lak en brengen daarna de nieuwe lak aan. Dat kan in de originele of in een nieuwe kleur zijn.

Een beschadigde velg moet ook hersteld worden. Dat kost iets meer tijd, maar zorgt wel voor het beste eindresultaat!

Bent u benieuwd naar de indicatie van de tijd? Neem dan contact op via +31 (0)85 2006 916 of stuur een e-mail naar info@develgfabriek.nl.

Diamond-cut-finish

Dit zeggen onze klanten over ons:

Moritz Vennik

Mees Hordijk

Top service! Velgen van mijn A-Klasse laten doen, zoals beloofd zien ze er weer als nieuw uit, zeker voor herhaling vatbaar.

ReinierW

Bedankt voor de professionele & vlotte afhandeling van de reparatie van mijn golf 7 GTI velgen. Ik was van mening dat de velgen niet meer te redden waren, maar door jullie vakkundig herstel zien de velgen er weer als nieuw uit.

Chantal Noël

Super service, vriendelijke mensen nemen echt de tijd voor je vragen, goede prijs en probleem verholpen

Velgen-voor-2
Velgen-na-2
Velgen-voor
Velgen-na
Velgen-voor-3
Velgen-na-3
Velgen-voor-2
Velgen-na-2
Velgen-voor
Velgen-na
Velgen-voor-3
Velgen-na-3
Machines-in-onze-werkplaats

Wat kost velgen spuiten Oud-Beijerland?

Dit kan per type velg verschillen.

U ontvangt bij velgen spuiten Oud-Beijerland een prijs op maat. Deze is afhankelijk van het type velg, maar ook van eventuele beschadigingen. Zo betaalt u bij ons dus nooit meer dan nodig.

Wilt u een indicatie van de kosten? Bel ons dan via +31 (0)85 2006 916 of stuur een e-mail naar info@velgfabriek.nl.

Bent u een bedrijf? Dan krijgt u extra voordeel!

Veel bedrijven in Oud-Beijerland en omstreken werken al samen met ons vanwege de extra voordelen die we bieden!

Als garage, dealer of leasebedrijf profiteert u bij ons van extra scherpe tarieven. U kunt uw klanten dus helpen bij het herstellen of spuiten van hun velgen, zodat deze weer fabrieksnieuw zijn. Wij staan klaar om deze werkzaamheden voor u uit te voeren.

Bovendien bieden wij een haal- en brengservice binnen een straal van 25 km rondom Heinenoord. Dit geldt dus ook voor uw bedrijf in Oud-Beijerland!

Wilt u meer weten? Bel ons dan op +31 (0)85 2006 916.

Velgen-van-bedrijf

Wilt u ook uw velgen laten spuiten?

Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor het spuiten van uw velgen in de buurt van Oud-Beijerland? Vul dan het formulier in!

U kunt ons ook bereiken per e-mail of telefoon.

Tel: +31 (0)85 2006 916

E-mail: info@develgfabriek.nl

Offerte aanvragen